Nacht van de Vluchteling 2023

Progress €267,-
Collected €250 (106%)
Eva Verheugt

( Member of team: IJsland strijders )

(40 KM Haarlem - Amsterdam)

Nacht van de Vluchteling 2023

Wij gaan de uitdaging aan en lopen in het weekend van 17-18 juni mee met de Nacht van de Vluchteling omdat wij elkaar hebben leren kennen via wandelen, nog steeds graag wandelen en graag van de gelegenheid gebruik maken om met deze hobby iets bij te dragen aan de leefomstandigheden van vluchtelingen.

Eva en Isabelle hebben elkaar leren kennen tijdens een wandelvakantie in IJsland. Met een tent en zonder douche liepen we door regen, sneeuw, mist en ja, af en toe ook, zon. Hoewel dit een bewuste keuze was, verklaarden velen ons voor gek: want, je eet toch niet vrijwillig poeder uit een zakje? En hè bah, natte kleren?!

Dat wij de luxe hadden te kiezen voor een mindere vorm van luxe, is eigenlijk buiten gewoon decadent. Wat wij ervaren als ‘afzien’ is immers voor anderen ‘pure luxe’. Voor mensen zonder deze keuze, is iets onvergelijkbaars en veel afschuwelijkers, de orde van de dag - vaak zonder perspectief dat het op termijn beter wordt.

Eva en Isabelle hopen met deze wandeling een (al is het maar heel klein) steentje te kunnen bijdragen aan de leefomstandigheden van vluchtelingen. Wij zijn ontzettend blij als jij ons daarmee wil helpen.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
Made with by Kentaa
Share